Long Beach - Pulau Perhentian Kecil

Wednesday, 18 March 2015

Pakej Bajet Murah 3 hari 2 Malam Snorkeling - Perhentian Kecil 2015

Hola !!! 

Masa untuk bercuti! Nak rehatkan minda ? Nak cuci mata? ahahaha. Apa kata jom ke pulau perhentian !

Mencari pakej bajet murah untuk snorkeling di pulau perhentian ? Nak cari pakej 3 hari 2 malam perhentian dengan harga yang berpatutan?  Tak mengapa kita ada pakej murah untuk anda yang ingin ke pulau perhentian sama ada berdua atau berkumpulan. Kami menawarkan pakej 3 hari 2 malam di beberapa  tempat sekitar pulau perhentian kecil

Pakej bajet ini terletak di long beach pulau perhentian kecil   dan kepada anda tak ingin mengetahui lebih lanjut tentang long beach pulau perhentian ini anda boleh like facebook long beach pulau perhentian kecil facebook dan pulau perhentian kecil facebook

Kepada yang ingin pergi  berkumpulan pada hujung minggu ( untuk jumaat hingga ahad ) anda boleh dapatkan pakej bajet long beach ini. ( 5 orang sebilik rm330 seorang ) 4 orang sebilik rm340 seorang dan 3 orang sebilik rm350 seorang. 


Pakej Pulau Perhentian Kecil murah 2015 , Pakej Pulau Perhentian 2015
Pakej Bajet Long Beach Pulau Perhentian Kecil 2015 Promosi Hujung Minggu 




Pakej bajet murah  3 hari 2 malam snorkeling di pulau perhentian ini sesuai untuk yang ingin pergi secara berkumpulan, Pakej untuk yang tinggal di sini ialah untuk sebilik  3 orang ( minimum )  , 4 orang dan 5 orang sebilik.  Pakej bajet long beach ini menawarkan aktiviti yang sangat menarik untuk anda di pulau perhentian kecil seperti kayak, snorkeling,banana boat dan hiking.  





Pakej Bajet Long Beach Pulau Perhentian Kecil 2015 Promosi Hari Biasa  


Kepada yang ingin bercuti pada pada hari ahad hingga jumaat ( waktu weekdays ) Anda boleh dapatkan pakej bajet perhentian ini serendah rm260 seorang.  Waktu weekdays lagi baik untuk anda yang ingin ketenangan ini disebabkan tidatk terlalu crowded untuk anda bercuti. 





Promosi Pakej Pulau Perhentian Kecil 2015 - Long Beach Pulau Perhentian 






Anda boleh SMS atau WA : Enshahdi 016 9001228 atau Dyana 019 9778222
anda juga boleh lawati :






Sekiranya anda ingin mencari pakej berdua dan bilik berhawa dingin anda boleh lihat 







Nasihat untuk anda yang ingin bercuti di  Pulau Perhentian Kecil 2015 ini. 

Anda dinasihatkan untuk berhati hati ketika memilih agen untuk ke pulau perhentian kecil. Ini kerana terdapat banyak kes penipuan ke pulau perhentian. 


Untuk hujung minggu anda tidak dinasihatkan untuk tidak walk in ke pulau perhentian kecil.  Kemungkinan anda akan tidur di tepi pantai. Semua yang masuk hujung minggu kebanyakan booking awal untuk masuk ke pulau perhentian kecil. 










Promosi pakej Fullboard Snorkeling 3 hari 2 malam Pulau Perhentian 2015 - Pulau Perhentian Kecil , Terengganu

Pakej Pulau Perhentian 2 015, Pakej 3 hari 2 Malam Pulau Perhentian, Pakej Snorkeling
Pakej Fullboard 3 Hari 2 malam Snorkeling Pulau Perhentian 2015


Anda ingin berehat dan mencari pakej fullbaord 3 hari 2 malam pulau perhentian 2015 ?  Apa kata kali ni anda pergi bersama kami Perhentian Kecil Services   untuk ke Percutian di Pulau Perhentian. 


Penginapan untuk pakej percutian 3 hari 2 malam fullboard ini di sharila resort pulau perhentian kecil Terengganu. Pakej 3 hari 2 malam fullboard serendah RM440 seorang ini sah pada tarikh berikut :




Sah pada :  3 Feb - 18 Feb | 26 Feb hingga 12 March | 23 March - 15 April 2015 | 1 Sept - 15 Sept | 28 Sept  hingga 28 Oct 2015.



Pakej 3 hari 2 Fullbaord Snorkeling Pulau Perhentian 2015  ini termasuk:

*"Welcome drink".
*Penginapan 2 malam di Shari-La Island Resort, Pulau Perhentian Kecil.
*Bilik dilengkapi bilik air beserta "Hot & Cold Shower".
*Bekalan elektrik 24 jam.
*Fasiliti di dalam bilik seperti TV, Astro dan Minibar.
*2x Sarapan Pagi.
*2x Makan Tengahari.
*2x Minum Petang.
*1x Makan Malam.
*1x Makan Malam BBQ.
*1x snorkeling trip ke 5 tapak snorkeling yang terbaik disekitar Pulau Perhentian Kecil & Pulau Perhentian Besar.
*1x Makan Tengahari di Kampung  Nelayan.
*Peralatan snorkeling.
*Tiket bot pergi balik dari jeti Kuala Besut - Pulau - Jeti Kuala Besut.




Pakej 3 hari 2 malam Fullboard ini  tidak termasuk :

*Caj pemuliharaan taman laut sebanyak RM 5 seorang (bayar di jeti).
*Lain-lain caj, perbelanjaan atau perkhidmatan yang tidak dinyataka diatas.


TERMA & SYARAT PROMOSI

*Harga yang dinyatakan adalah didalam RINGGIT MALAYSIA.
*Harga yang dinyatakan adalah untuk SEORANG.
*Sah hanya pada TARIKH YANG DINYATAKAN SAHAJA.
*Terhad kepada PAKEJ FULLBOARD 3 HARI 2 MALAM SNORKELING SAHAJA.
*Kekosongan adalah TERHAD.
*Bayaran sebanyak 50% dari jumlah keseluruhan DIPERLUKAN UNTUK TEMPAHAN.
*Baki bayaran atau bayaran penuh HENDAKLAH DIJELASKAN 14 HARI SEBELUM TARIKH CHECK-IN.
*TIADA TEMPAHAN akan dibuat tanpa bayaran 50% dari jumlah keseluruhan.


Untuk tempahan, sila hubungi:
Dyana @ +6019 977 8222
atau Enshahdi +6016 9001228 
*Whatsapp, SMS atau Call*

atau email ke hi@perhentiankecilservices.com 

atau anda boleh lawati dan ikut kami di FacebookFlickrTwitter dan Instagram kami.


Pakej 3 hari 2 malam Pulau Perhentian Terengganu, Pakej snorkeling 2015
Jom Snorkeling di Pulau Perhentian 2015 ! 


















Sunday, 1 March 2015

Pakej Murah Long Beach - Pulau Perhentian Kecil 2015


Anda masih mencari cari pakej untuk bercuti di  long beach pulau perhentian kecil?  Mencari pakej yang murah dan ingin pergi bersama kawan kawan anda ataupun reunion? Dapatkan pakej murah untuk ke long beach pulau perhentian kecil 2015 . 

Pakej long beach ini sesuai untuk yang ingin pergi secara berkumpulan di sebabkan satu bilik minimum 3 orang dan maximum 5 orang. Untuk pengatahuan anda long beach ini terkenal dikalangan backpackers mat salleh. So pada bulan April - September banyak mat salleh yang akan masuk pulau perhentian kecil. 


Anda di nasihatkan supaya tidak walk in atau gamble masuk ke pulau perhentian kecil dan long beach  pada bulan april sehingga september . Saya  gerenti tak ada bilik untuk anda sebab banyak bilik telahpun penuh. Mat salleh tinggal untuk tempoh yang lama dan orang tempatan cuma nak bercuti untuk 3 hari 2 malam. Jadi banyak orang tempatan tido kat tepi pantai. 


Sekiranya anda merancang untuk ke long beach pulau perhentian kecil pada 2015 ini, Saya nasihatkan tempah dengan lebih awal.


promosi murah,long beach, pulau perhentian kecil,pakej 2015
Suasana Malam di Long Beach Pulau Perhentian Kecil.


Pakej Paling murah Untuk Ke Long Beach Pulau PerhentSerendah rm260 ( weekdays ) 



Untuk Pakej Long beach Pulau Perhentian Kecil ( Serendah RM260 ini ) ianya sah untuk isnin hingga jumaat.

Penginapan untuk 3 hari 2 Malam ini Termasuk :

* Tiket Pergi Balik Setiap Seorang
* Penginapan 3 hari 2 malam di Guest House Long Beach
* Bilik berhadapan laut
* Bilik Kipas
* Electric dari 630 petang hingga 9 pagi
* Kongsi Tandas ( Tandas di luar bilik )
*1 x Snorkeling ( hari ke 2 bermula pada pukul 10.30 pagi ) Kita akan pergi ke Fish Point, Turtle Point , Shark Point, Lata air berani dan makan tengahari di kampung nelayan dan sambung terjun di dlagoon.
* 1 x Activiti kayak
* 1 x hiking Ke Kincir Angin
* 1 x Banana Boat

Serendah rm260 seorang! Murah kan?? So apa lagi jom ke pulau perhentian kecil!



Pakej Serendah rm330 pada weekend setiap bulan 2015 


Untuk Pakej Long beach Pulau Perhentian Kecil ( Serendah RM260 ini ) ianya sah untuk jumaat hingga ahad.  




Long beach pulau perhentian kecil 2015 

Pulau Perhentian Kecil Happening bermula pada bulan April 2015 



Long Beach sesuai untuk golongan muda yang mahu bercuti.


Jom ke Pulau Perhentian Kecil! Sebarang pertanyann tentang pulau perhentian kecil anda boleh SMS atau Whatapp : Enshahdi 016 9001228 atau Dyana 019 9778222 


Tempah sekarang untuk elak ketiadaan bilik!!


Sekiranya anda mencari pakej fullboard termasuk bbq untuk 3 hari 2 malam di pulau perhentian kecil? Anda lihat sini  Pakej Murah 3 hari 2malam pulau perhntian kecil 2015   


Saturday, 28 February 2015

Pakej Murah 3 Hari 2 Malam Snorkeling - Promosi Pulau Perhentian Kecil 2015

Anda masih mencari pakej  percutian di pulau perhentian kecil untuk tahun 2015  ini?? Ingin bercuti bersama kawan kawan? keluarga atau pasangan anda?  Mencari pakej paling murah untuk bercuti di pulau perhentian kecil? Jom dapatkan pakej paling murah dan berbaloi di pulau perhentian kecil 2015 ini.  Jangan lepaskan peluang untuk bercuti bersama orang tersayang anda. Jom  ke pulau perhentian kecil !

**Ewans Place ini terletak di belakang Ombak Resort dan Sharila Resort jadi untuk ke Ewans Place anda kena melalui ombak resort. 

# Promosi Harga untuk bulan March 2015
2 orang sebilik: RM 380  seorang
3 orang sebilik: RM 360 .seorang

Pakej Murah 3 Hari 2 Malam Snorkeling Ewan Place ini termasuk :

*Penginapan 3 hari 2 malam di Ewan Place Chalet- Pulau Perhentian Kecil. 
*Tiket bot pergi balik setiap seorang. 
*Penginapan bilik kipas. 
*Electrik 24 Jam
*1 hari snorkeling di 5 lokasi terbaik di Pulau Perhentian Kecil. ( Termasuk Equipment )
( Kami mempunyai snorkeling team terbaik di pulau perhentian kecil. Snorkeling anda akan bermula pada 10.30 pagi hingga 5.00 petang )
*2 x sarapan pagi di *ewan cafe 
*1 x makan tengahari di *ewan cafe 
*1 x makan tengahari di kampung nelayan.
*1 x makan malam *ewan cafe 
*1 x makan bbq *ewan cafe 

( Untuk makan malam BBQ ia akan bermula pada March 2015 )



perhentian kecil 2015 , pakej murah
Hanya 10 Minit untuk ke Long Beach Pulau Perhentian Kecil 

Ps : Sekiranya anda mencari pakej long beach pulau perhentian kecil serendah rm260 anda boleh lihat di sini Pakej Murah Long Beach Pulau Perhentian Kecil 2015 



Tempat ideal ia terletak diantara Coral Bay Dan Long Beach 


Laluan utama nak ke Long Beach dan Coral Bay 



Untuk ke long beach cuma 10 minit dari bilik anda. Waktu malam ramai akan berjalan ke long beach especially pada bulan april 2015 - Sept 2015. Ini adalah kerana long beach penuh dengan aktiviti malam espaecially yang suak dengan party2 dan live band.

Permandangan dari ewan cafe.


Untuk pengatahuan anda , ewan cafe menyediakan makanan panas  dan paling cepat serve . So ewan cafe boleh dikatakan makananya terbaik di pulau perhentian kecil berbanding di tempat lain yang ada di pulau perhentian kecil . Saya nasihatkan  jika anda ingin makanan berbaloi dan value untuk duit anda makanlah di ewan cafe. 


Pakej Tidak Termasuk : 

*Tiket Taman Laut RM 5 setiap seorang (bayar di jeti Kuala Besut). 
*6% GST bermula pada 1 April 2015
*Lain-lain perkhidmatan, perbelanjaan atau item yang tidak disenaraikan didalam "pakej termasuk". 




           Untuk sebarang pertanyaan tentang pakej pulau perhentian 2015 anda boleh hubungi :
                          Sms atau Whatapp : Enshahdi 016 9001228 atau Dyana 019 9778222

                                   
Untuk pakej lain di pulau perhentian anda boleh terus hubungi kami dan 
Dapatkan discount kepada yang membuat tempahan awal!


                     Untuk update terkini pulau perhentian kecil. Anda boleh lawati 
        Perhentian Kecil Services Facebook dan Perhentian Kecil Services Instagram


Sunday, 11 January 2015

Pakej Murah 3 hari 2 Malam Snorkeling - Coral Bay Perhentian Kecil 2015

Hello semua!


Mencari pakej percutian untuk ke pulau perhentian kecil  2015 ini?  Dapatkan pakej percutian pulau perhentian dengan harga yang berpatutan dan terbaru dari kami.


AUR BAY CHALET - CORAL BAY PULAU PERHENTIAN KECIL 2015 

Pakej 3 hari 2 Malam Snorkeling Murah ( Aur Bay Chalet, Pulau Perhentian Kecil ) 


# Harga untuk bulan Febuari 2015  sehingga April 2015 

2 orang sebilik: RM 360 seorang
3 orang sebilik: RM 340 seorang


# Harga untuk bulan Mei 2015  sehingga Ogos 2015 

2 orang sebilik: RM 380 seorang
3 orang sebilik: RM 360 seorang


Pakej termasuk : 
*Penginapan 3 hari 2 malam di Aur Bay Chalet- Pulau Perhentian Kecil. 
*Tiket bot pergi balik setiap seorang. 
*Penginapan bilik kipas. 
*Bekalan elektrik separuh hari pada 10 pagi - 4 petang dan 6 petang - 930 pagi. 
*1 hari snorkeling di 5 lokasi terbaik di Pulau Perhentian Kecil. 
*2 x sarapan pagi. 
*2 x makan tengahari. 
*1 x makan malam. 
*1 x makan malam BBQ. 

Pakej tidak termasuk :
*Tiket Taman Laut RM 5 setiap seorang (bayar di jeti Kuala Besut). 
*6% GST bermula pada 1 April 2015
*Lain-lain perkhidmatan, perbelanjaan atau item yang tidak disenaraikan didalam "pakej termasuk". 


                                        Jom ke Pulau Perhentian Kecil!

Pakej Pulau Perhentian , 3 hari 2 malam perhentian kecil 2015
Pakej Murah Pulau Perhentian Kecil- Coral Bay Pulau Perhentian kecil 2015





***TIADA TEMPAHAN AKAN DIBUAT TANPA BAYARAN & BILIK ADALAH TERHAD. JADI SIAPA CEPAT, DIA DAPAT***


Sebarang pertanyaan tentang percutian di pulau perhentian ,
Anda boleh call atau whatapp : enshahdi 016 9001228 atau dyana 019 9778222

Monday, 10 March 2014

Pakej Bajet Murah 3 hari 2 Malam Snorkeling - Perhentian Kecil 2014



Terbaru!!! Pakej Bajet dan Murah berkumpulan Pulau Perhentian Kecil 2015 anda boleh lihat di --->>>>  Pakej Bajet 3 hari 2 Malam Berkumpulan 2015 

Hello! 

Pakej murah di di sharila sudah pun penuh :) Tak mengapa ada pakej murah dan terbaru untuk anda yang ingin ke pulau perhentian kecil april 2014 ini.

Kepada yang ingin bercuti secara berkumpulan,berdua atau keluarga ke pulau perhentian kecil pada April 2014 ini dapatkan pakej bajet dan murah untuk 3 hari 2 malam di  pulau perhentian kecil. dengan harga yang berpatutan ini anda akan menginap di ombak resort pulau perhentian kecil. Pakej ini sah untuk tarikh 1 april - 29 april 2014,19 may - 22 may, 25 - 27 may, 1 sept hingga 12 sept,22 sept sehingga 30 sept 2014. 


 #Pakej Murah 3 Hari 2 Malam Snorkeling Ombak Resort Pulau Perhentian Kecil


Jangan tunggu lama2,saya guranti pasti tak ada bilik untuk anda.
Hubungi untuk elak ketiadaaan bilik!
Anda boleh whatapp enshahdi 016 9001228 atau Dyana 019 9778222. 


Foto 2 terbaru di Pulau Perhentian Kecil  dari 31 january 2014 

Anda boleh lihat lagi update pulau perhentian kecil 2014 terbaru di Facebook kami dan Instagram 



Long Beach 31 Jan 2014  - Saadiq and the gang.

Dyana Snorkeling di Pulau Rawa - Berdekatan dengan Pulau Perhentian Kecil. Cuma 20 dengan speed boat.

Pulau Rawa - Pulau Perhentian Kecil 2014

Snorkeling di Pulau Rawa 3 March 2014 

Our guest dari kedah 31 jan 2014. Long Beach  Pulau Perhentian Kecil 2014

Joe dari Kuantan Pahang 31 jan 2014 -  Coral Bay Pulau Perhentian Kecil 

 Naim  n the gang dai Puchong 31 jan 2014 - Coral Bay. Dengan go Pro sebelum pergi snorkeling.

Bulan April Keatas adalah paling happening di Pulau Perhentian Kecil. Yang kaki parti akan berparti sampai pagi.

Snorkeling kita adalah yang terbaik di Pulau Perhentian Kecil. Jangan lepaskan peluang pergi bersama kami.

Nak tengok shark di Pulau Perhentian Kecil? Jom snorkeling bersama kami.Anda mungkin tidak dapat lihat shark di pulau redang dan pulau tioman . Anda akan lihat hanya di Pulau Perhentian Kecil!

Anda boleh lihat lagi update pulau perhentian kecil 2014 terbaru di Facebook kami dan Instagram 


Jangan tunggu lama2,saya guranti pasti tak ada bilik untuk anda.
Hubungi untuk elak ketiadaaan bilik!
Anda boleh whatapp enshahdi 016 9001228 atau Dyana 019 9778222. 

Wednesday, 22 January 2014

Pakej Percutian Pulau Perhentian Kecil 2014 - Peak Season - PULAU PERHENTIAN

Sedang mencari pakej percutian yang sesuai untuk anda merehatkan badan dan minda setelah letih bekerja atau belajar?

Apa kata anda datang ke Pulau Perhentian dan dapatkan pakej-pakej percutian 3 hari 2 malam Pulau Perhentian 2014, pakej percutian 4 hari 3 malam Pulau Perhentian

Kami menawarkan pakej-pakej 3 hari 2 malam snorkeling, 3 hari 2 malam "free and easy", 3 hari 2 malam pakej bajet, 4 hari 3 malam snorkeling, 4 hari 3 malam "free and easy" dan 4 hari 3 malam pakej bajet.  Beberapa pilihan pakej untuk anda pilih untuk anda ataupun kumpulan anda.  Anda bebas untuk memilih samada mahu pakej yang dilengkapi aktiviti snorkeling ataupun tidak.  Untuk yang tidak mahu aktiviti snorkeling, anda boleh memilih pakej "free and easy" dan ansa boleh memilih pakej snorkeling jika anda ingin menyaksikan dan menikmati keindahan laut di Pulau Perhentian.


Kami juga menyediakan perkhidmatan bot untuk anda yang ingin mencuba snorkeling ke Pulau Redang-Pulau Lang Tengah atau Pulau Rawa-Pulau Susu Dara dengan kadar berpatutan.  Sila whatsapp kami untuk maklumat lanjut.



Untuk Pakej Pulau Perhentian 2014 ini : 

*Semua Pakej Pulau Perhentian di bawah sah pada tarikh berikut : 31 januari hingga  8 februari 2014, 16 april hingga 26 may, 15 jun sehingga 30 jun 2014. 


*Semua pakej tertakluk 6% Goverment Service Tax.  Harga pakej yang dinyatakan belum termasuk cukai.



*Semua pakej belum termasuk RM 5 caj pemuliharaan taman laut dimana anda dikehendaki untuk membayar sendiri di kaunter Jabatan Laut yang terdapat di jeti sebelum menaiki bot.



Sekiranya anda berhasrat untuk bercuti di hujung minggu di Pulau Perhentian Kecil ini, adalah dinasihatkan untuk anda membuat tempahan terlebih dahulu. Bagi yang gemar membuat tempahan disaat akhir, adalah besar kemungkinan untuk anda tidak mendapat bilik dan terpaksa menangguhkan percutian anda ke tahun hadapan.  Dan bagi yang berhasrat untuk bercuti ala "backpackers", anda dinasihatkan untuk bersiap sedia untuk berjalan dari satu resort ke satu resort yang terdapat di Pulau Perhentian Kecil ini sebelum jam 4 petang, kerana bot terakhir untuk keluar pulau adalah pada jam 4 petang.  Anda boleh menyambung ekspedisi mencari bilik ke Pulau Perhentian Besar, atau lebih malang, anda mungkin pulang ke Kuala Besut untuk berehat di hotel bajet yang terdapat di kawasan jeti Kuala Besut.


pakej fullboard pulau perhentian, pake snorkeling pulau perhentian, pakej 3 hari 2 malam perhentian, pakej percutian pulau perhentian 2014, pakej perhentian 2014, pakej bajet perhentian, pakej murah pulau perhentian, pakej 4 hari 3 malam pulau perhentian, perhentian kecil services
PAKEJ FULL BOARD 4 HARI 3 MALAM SNORKELING PERHENTIAN 2014.

pakej fullboard pulau perhentian kecil, pakej 4 hari 3 malam perhentian, pakej pulau perhentian 2014, pakej bajet pulau perhentian, pakej murah pulau perhentian, pakej 3 hari 2 malam perhentian, perhentian kecil services
PAKEJ FULL BOARD 4 HARI 3 MALAM FREE & EASY 2014

promosi pakej percutian perhentian, pakej bajet pulau perhentian kecil, pakej 4 hari 3 malam pulau perhentian, pakej murah percutian pulau perhentian kecil, pakej pulau perhentian 2014, perhentian kecil services
PAKEJ BAJET 4 HARI 3 MALAM SNORKELING PULAU PERHENTIAN


pakej bajet pulau perhentian, pakej 3 hari 2 malam pulau perhentian kecil, pakej murah 3 hari 2 malam pulau perhentian, pakej snorkeling murah pulau perhentian 2014, pakej pulau malaysia, pakej pulau 2014, perhentian kecil services
PAKEJ BAJET 3 HARI 2 MALAM SNORKELING PERHENTIAN 2014 

pakej fullboard pulau perhentian, pakej 3 hari 2 malam pulau perhentian 2014, pakej snorkeling pulau perhentian kecil, pakej pulau, pakej pulau murah, pakej pulau perhentian kecil 2014, perhentian kecil services
PAKEJ FULL BAORD 3 HARI 2 MALAM SNORKELING

pakej fullboard 3 hari 2 malam pulau perhentian, pakej 3 hari 2 malam pulau perhentian kecil, pakej 3 hari 2 malam, pakej bajet pulau perhentian, pakej murah pulau perhentian kecil, pakej pulau 2014, pakej percutian berkumpulan ke pulau perhentian kecil, perhentian kecil services
PAKEJ FULL BOARD 3 HARI 2 MALAM FREE & EASY PERHENTIAN 2014


Kenapa pulau perhentian kecil Terengganu ? 

#Air lautnya yang "crystal clear".

#Pulau Perhentian Kecil telah disenaraikan sebagai pulau yang mempunyai pantai tercantik Ranking no-13 Dunia.

#Lokasi terbaik untuk snorkeling.  Anda akan berpeluang untuk melihat dan juga berenang bersama penyu, ikan jerung, ikan nemo (clown fish), pelbagai lagi spesis hidupan laut dan coralnya yang berwarna-warni dan terpelihara.

#Parti setiap malam di Long Beach, Pulau Perhentian Kecil.

# 10 minit jalan kaki ke Long Beach, Pulau Perhentian Kecil.

# 45 minit "hiking" ke kincir angin Pulau Perhentian Kecil.

# 45 minit untuk "trekking" ke Kampung Nelayan.

#Kami mempunyai snorkeling terbaik di Pulau Perhentian Kecil.

#Dan kami juga ada menyediakan perkhidmatan "underwater photography" dengan kadar berpatutan!



nightlife in pulau perhentian kecil, long beach perhentian island, perhentian kecil services, perhentian packages, pakej pulau perhentian kecill, promosi pakej percutian pulau perhentian kecil, pakej murah pulau perhentian

pakej snorkeling di pulau perhentian, snorkeling trip terbaik di pulau perhentian, perhentian kecil services, pulau perhentian kecil

snorkeling in perhentian, pakej snorkeling di pulau perhentian, pakej pulau perhentian, perhentian kecil services

pakej pulau perhentian kecil, pakej murah pulau perhentian, pakej murah percutian pulau perhentian, perhentian kecil services




Semua photo adalah milik perhentian kecil services 2013 - 2014
Anda boleh lihat lagi photo terbaru di Perhentian Kecil Services Facebook  dan Perhentian Kecil Instagram. 



Tidak tahu bagaimana untuk ke Pulau Perhentian?

Ada beberapa pilihan untuk anda samada memandu kereta sendiri ke Kuala Besut, dengan menaiki kapal terbang ataupun menaiki bas ekspress.

Bagi yang menaiki kapal terbang, adalah disaraknkan untuk anda membeli tiket ke Lapangan Terbang Kota Bharu.  Ini kerana lapangan terbang Kota Bharu merupakan lapangan terbang yang terdekat dengan Kuala Besut.  Ia hanya mengambil masa selama 45 minit untuk sampai ke Jeti Kuala Besut berbanding lapangan terbang Kuala Terengganu yang memakan masa selama 1 jam setengah hingga 2 jam untuk ke Jeti Kuala Besut.  

Bagi yang menaiki bas ekspress, anda boleh membeli tiket ke Kuala Besut, ini kerana hentian bas Kuala Besut terletak berhampiran dengan jeti Kuala Besut untuk ke Pulau Perhentian. Anda boleh membeli tiket secara online di eticketing.my    Jadi tidak perlu untuk anda bersesak untuk ke Hentian Putra ( PWTC ) untuk mendapatkan tiket bas. 



TEMPAH  SEKARANG UNTUK MENGELAK KEKECEWAAN!


#Whatsapp  : Enshahdi 016 9001228 atau Dyana 019 9778222 


Lihat Pakej Pulau Perhentian  2014 untuk Season Yang Lain :

Pakej Percutian 3 Hari 2 Malam untuk Shoulder Season  di Pulau Perhentian Kecil 2014.


Pakej Percutian 3 Hari 2 Malam untuk Peak Season  di Pulau Perhentian Kecil 2014.



Pakej Percutian 3 Hari 2 Malam untuk Super Peak Season  di Pulau Perhentian Kecil 2014.